FORUM FÖR KONSTRUKTIV
KONFLIKTHANTERING
Medlem: 90 kr/st
Icke medlem: 150 kr/st

Konflikthantering av Johan Ydrén

Hur beter du dig i konflikter? Hur reagerar vi när andra är i konflikt?

Hur du hanterar konflikter är avgörande för hur dina relationer ser ut på arbetsplatser, ideella föreningar såväl som hemma. Konflikter har en avgörande betydelse för hur du själv mår och vad du kan prestera tillsammans med andra människor. Hur du hanterar konflikter är inte minst viktigt om du har makt över andra som ledare, chef, lärare eller förälder.

Denna bok kan du med stor behållning läsa enskilt men den är även utformad på ett sådant sätt att den kan fungera som underlag för kurser och studiecirklar i konflikthantering.

Boken innehåller kunskap och erfarenheter samt metoder och modeller som möjliggör för både läsaren och kursdeltagaren att utveckla sin skicklighet i att förebygga och hantera konflikter, att öva och tillämpa kunskaper.

Beställ boken

Fyll i formuläret nedan för att beställa boken. Klicka här för att kontakta oss om du har några frågor som rör er beställning.

Lägg till särskild leveransadress
Kostnad för frakt tillkommer.
Tack för din beställning. Vi kommer att återkomma till dig med mer information.
Något gick fel. Kolla igenom att du har fyllt alla fälten korrekt. Om problemet kvarstår så var vänlig att kontakta vår webmaster via mail: support@leyout.se och beskriv vad ärendet handlar om.

Snabbkontakt

Maila (kommer snart)

Facebook (kommer snart)

Besök (kommer snart)